Wij zijn er voor ouders

Weet u als ouder welke kwaliteiten / talenten uw kind heeft? Heeft u inzicht of uw kind een doener of een denker is? Is uw kind al zelfstandig genoeg om in een andere stad te gaan studeren? Uw kind is gestopt met een studie, wat nu? Right Track 4 you biedt een luisterend oor en onderstening bij onderwijs vraagstukken.

U wilt als ouder uw kind graag helpen bij het zoeken naar een passende studie. De onderwijsmarkt is voor velen een doolhof. In deze zoektocht komen dan vaak vragen bij ouders naar boven, zeker als het de eerste kennismaking is met de wereld van studeren. Waar kunt u naar toe met deze vragen?

Een studiecoach / consulent biedt een luisterend oor en ondersteunt u en uw kind bij het vinden van de weg op de studie- en beroepenmarkt. Een studiecoach geeft onafhankelijke en objectieve studievoorlichting, waarbij het belang van u en uw kind centraal staat. Het kiezen voor een passende en haalbare studie voor uw kind heeft een dubbel effect: het geeft u een geruststellend gevoel en uw kind is gemotiveerder en zelfverzekerder om de studie te volgen en af te maken.

Wilt u een kennismakingsgesprek voor:

Dan kunt u een afspraak maken met een studiecoach. U kunt telefonisch of via deze site contact opnemen.