SAMEN OP ZOEK NAAR EEN PASSENDE STUDIE VOOR JOU

Weet jij al wat je worden wilt? Heb je al een studierichting of een opleiding gekozen? Twijfel je tussen een HBO en WO Bachelor? Wil je een werkleertraject op het MBO? In een andere stad studeren, maar welke? Gestopt met een studie, hoe nu verder?

Op zoek naar antwoorden en keuzes maken, dat valt soms niet mee op jouw leeftijd. Een studiecoach van Right Track 4 you kan je hierbij helpen. Belangrijk is dan wel dat je eerst wat meer inzicht in jezelf krijgt door te onderzoeken:

Wie ben ik? Wat kan ik ? Wat wil ik?

Samen met een studiecoach kun je kijken naar jouw mogelijkheden, inspiratie, motivatie en wat jouw dromen zijn voor je toekomst. Ieder mens is uniek met al zijn kwaliteiten. Jij hebt ook kwaliteiten, gebruik je ze en weet je ze ook te benoemen? Door meer over jezelf te weten te komen, krijg je meer zelfvertrouwen en ben je gemotiveerder. Hierdoor ben je in staat om een bewustere studiekeuze te maken.

Wil jij op zoek naar je kwaliteiten om een studiekeuze te maken? Maak dan in overleg met je ouder(s) een afspraak met een studiecoach voor een kennismakingsgesprek. Je kijkt dan samen met je ouder(s) en de studiecoach wat je nodig hebt om keuzes te kunnen maken en of er een klik is met de studiecoach. Het kennismakingsgesprek is gratis en geheel vrijblijvend.